Disco in de keuken met Num Noms

Disco in de keuken met Num NomsDe schattige geurende minifiguurtjes zijn al een tijd een hit in speelgoedland. Dit voorjaar wordt de familie nog groter. MGA Entertainment brengt een nieuwe reeks Num Noms uit, met onder andere grote pluchen knuffelbeesten. De vertrouwde Num Noms breiden zich uit met een serie: lichtgevende Num Noms. Van deze reeks kan je er meer dan 85 verzamelen, waaronder special edition personages.

Num Noms bestaan uit twee delen: de Nums, de zachte figuurtjes, die je stapelt op de Noms, de hardere binnenste figuurtjes. Ze zijn voorzien van een eigen geurtje waardoor je lekkere geurcombinaties kan maken. Noms hebben elk een eigen gadget, zo zijn er Noms met: wieltjes, lipgloss, een stempel en nu ook met een lichtje.

Num Nom in een jar

Een geurende grote Num Nom, in een jar? Hier lijkt iets niet te kloppen… Toch wel! Deze nieuwe Num Nom is een pluche knuffel, die een beetje uit zijn voegen is gegroeid. In tegenstelling tot de normale Num Noms is deze knuffel groter en zachter, maar nog steeds ontzettend schattig. Hij komt in een hippe jar, welke ook gebruikt kan worden om je kleine Num Noms in te bewaren.

Disco in de keuken met Num Noms

Mysterieus yoghurtpak

Voor iedereen die wel van een snack en een verrassing houdt, zijn de Num Noms Yoghurtpakjes de ideale match. Je weet niet wat je gaat krijgen, maar je kunt er vanuit gaan dat het heerlijk zal ruiken. In een pakje vind je één Num en één Nom. De nieuwe geuren dit voorjaar zijn onder meer marshmallow, donut en partyfood. Voor een party moet je er natuurlijk goed uitzien, dat komt mooi uit want je kan je opmaken met de modieuze lipgloss of schitterende glittergloss in de mystery packs. De lipgloss komt voor in twee geuren en kleuren. Als je geluk hebt, vind je één van de special editions in je pakje.

Disco in de keuken met Num Noms

Luxe lunchboxen

Met deze lunchbox ben je de trendsetter op het schoolplein! In deze trommel vind je tien geurige Nums, één verrassings-Num en twee Noms. Geef een nadruk op je stijl met de verschillende stempels die komen bij deze Noms, allemaal met een eigen kleur en icoontje. Ook zijn er in deze set Noms met gummetjes. De lunchboxen zijn verkrijgbaar in verschillende maaltijdthema’s, met herkenbare geuren. Klaar met spelen? Dan functioneert de box als de ideale opbergplek voor je Num Noms.

Disco in de keuken met Num Noms

Verzamelen, combineren, creëren

De Num Noms staan in het teken van verzamelen, combineren en heerlijke geuren. Dankzij de grote variatie aan Num Noms, valt er veel plezier met deze figuurtjes te beleven. Met de nieuwste serie zijn er in totaal meer dan 15.000 geurcombinaties te maken. Num Noms zijn perfect om te verzamelen en met elkaar te ruilen om de collectie uit te breiden.

Meer informatie

Meer leuke hebbedingen
Meer blogs over Num Noms

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *