Develab babyschoentjes

Develab babyschoentjesDe eerste stapjes zijn natuurlijk een mijlpaal in het leven van ieder kind én ouder en dat moet gevierd worden met de mooiste eerste schoentjes. Voor de kleintjes in ontwikkeling heeft Develab mooie babyschoentjes- en schoentjes met een flexibele zool ontworpen. Daarmee kunnen ze hun voetjes moeiteloos afrollen en op gemakkelijke wijze leren lopen, dansen, huppelen en rennen!

Kinderen die net leren lopen zijn in de bloei van hun kinderleven, maar ook erg kwetsbaar. Het is belangrijk dat hun ontwikkeling en die van de kindervoetjes probleemloos verloopt. Kwaliteit en flexibiliteit is voor Develab dus super belangrijk.

Over Develab

Het kinderschoenenmerk Develab staat voor eigenwijs, kleurrijk en fris! Wij maken schoenen voor kids die weten wat ze willen en gek zijn op avontuur. Trends? Die maken wij zelf! Kwaliteit vinden wij erg belangrijk en daarnaast worden onze schoenen nog steeds gemaakt in Europa. We werken al jarenlang samen met fabrieken in Italië en Portugal waar vakmensen dagelijks werken met veel passie en liefde voor het schoenenvak. Develab maakt dus de coolste schoenen voor jongens én meisjes en vanaf volgend seizoen (februari 2017) komt het merk ook met een babyschoentjes lijn!

Develab babyschoentjes

Develab babyschoentjes Develab babyschoentjes Develab babyschoentjes

Meer informatie

Meer hippe kinderkleding en/of kinderschoenen
Meer blogs over Develab
Veters strikken – Hoe leer je dat?
Kinderschoenen kopen – Waar moet je op letten?

Develab babyschoentjes

BabyBaby

Geef een reactie