De nieuwe collectie van NONO

NONO

NONO bestaat al bijna 25 jaar. Vanaf het begin creëren wij unieke collecties voor unieke meiden van 2-14 jaar. Wij maken het verschil met ons specifieke handschrift.  Zoeken naar nieuwe vormen en interessante technieken en hebben aandacht voor mooie dingen in een aldoor veranderende wereld.

Kleurrijk

Trek iets kleurrijks aan dit seizoen! Vooral intense, warme tinten die dat ultieme Winter gevoel geven. NONO brengt een prachtige kaneel met donkerblauw en diverse roodtinten, opgefrist door winterwit in de Augustus levering. Voor September kozen we voor dat prachtige mahonie, gecombineerd met warm geel, donker grijs/blauw en oud roze.

NONO

Winterse gezelligheid

Kinderen gaan weer naar school…de dagen worden korter…we bereiden ons voor op winterse gezelligheid. Tijd voor de zoektocht naar jouw favoriete winterjas! Iedere NONO jas is comfortabel, praktisch, zacht van binnen, gedetailleerd uitgewerkt en vooral mooi. Ga jij voor dat reversible jack met superzacht panterbontje aan de ene en stoere zwarte nylon aan de andere kant? Of kies jij die prachtige okergele wollen jas!

Combineer ze met onze mutsen en sjaals die perfect matchen.

NONO

Rokjes en jurken

NONO brengt rokjes en jurken in allerlei varianten. Je bent, in sommige gevallen, in één keer klaar met onze 2-in-1 styles. Easy does it! De keuze aan materialen is divers en rijk. We mixen imitatie suède, bloemenprints op satijn,  jerseys met glitter en luxe Punta di Roma. Je bent helemaal hip met ons satijnen bloemenjurkje gecombineerd met een suède bikerjack en stoere laarzen! Maar…vergeet onze broeken niet! NONO brengt gestreepte, geruite en mooie uni broeken die perfect zitten. Combineer ze met de vele leuke tops, mooie breisels óf met dat fantastische, geborduurde bloesje…

NONO

Eigen stijl

We willen meiden een breed scala aan mogelijkheden bieden om hun eigen stijl te creëren. Hun eigen stijl mag nog van dag tot dag verschillen, maar wij bieden ze all kans. NONO collecties zijn uitgebalanceerd en makkelijk te combineren. We willen kinderen inspireren met onze special items: Ken je onze ‘reversible’ rokken en ‘twistable’ shirts al? Kies zelf welke kant je kiest…. Vind uit waar jij je lekker bij voelt…wij moedigen dat aan…

Liefs Marion

Meer informatie

Meer hippe kinderkleding en/of kinderschoenen
Meer blogs over NONO
Verzorging en ontwikkeling van een peuter

Bronvermelding

lijn vadersenmoeders