De grote bomenrover

De grote bomenrover

Een superspannend verhaal vol raadsels, speurwerk, papieren vliegtuigjes, een bos, en een beer die altijd wil winnen. Al-tijd!

Er gebeuren vreemde dingen in het bos! Bomen verliezen op onverklaarbare wijze hun takken en al snel verdwijnen ze met stam en al. Voor de dieren die in het bos wonen zit er niks anders op dan een diepgaand onderzoek te starten. Iedereen kan het gedaan hebben – wie geen alibi heeft, is verdacht. Gezamenlijk gaan de dieren op zoek naar aanwijzingen om dit mysterie op te lossen.
Wie zou er uiteindelijk schuldig zijn aan dit verschrikkelijke vergrijp?

Papieren vliegtuigjes

Alles in dit boek draait om het maken van een papieren vliegtuigje. Niet zomaar eentje, maar een waanzinnig goede, waarmee je een wedstrijd kunt winnen. Weet jij hoe je die maakt? Beer weet het in ieder geval niet en hij moet dus heel veel oefenen. Zoveel dat… nee, dat ga ik niet verklappen. Wel kan ik verklappen dat voorin én achterin het boek diverse voorbeelden staan hoe je zelf zo’n vliegtuigje kan vouwen. Natuurlijk leuk om ze allemaal te vouwen! En hoe grappig is de ‘vliegende rots!’

Grappig

De grote bomenrover is een grappig verhaal met bijzondere illustraties. Hier en daar ingekleurd met een vleugje humor. Dat maakt het boek echt heel leuk om uit voor te lezen en samen met je kindje op zoek te gaan naar allerlei humorvolle details.

de grote bomenrover

Specificaties De grote bomenrover

TitelDe grote bomenrover
UitgeverijHoogland & Van Klaveren
AuteurOliver Jeffers
IllustratorOliver Jeffers
Aantal pagina’s48
Prijs14,50 euro
ISBN9789089672445
Bestel directBol.com

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere kinderboeken
Meer kinderboeken met dieren in de hoofdrol
Songteksten van de leukste kinderliedjes over dieren

de grote bomenrover
BabyBaby

Geef een reactie