DC Super Hero Girls: Intergalactic games

DC Super Hero Girls: Intergalactic gamesMaak je klaar voor een felle strijd in de Intergalactic Games! Verovert team Super Hero High de titel als ze het opnemen tegen Korugar Academy en de Female Furies? In deze splinternieuwe DC Super Hero Girls animatiefilm sta je ook in de arena met Wonder Woman, Supergirl en Batgirl voor een duistere uitdaging.

Vers van de pers

Vandaag heeft Warner Bros de DVD uitgebracht: DC Super Hero Girls: Intergalactic Games. Wie wil er nou geen held zijn? Maar liefst acht op de tien meisjes droomt hier van! Gelukkig hoeven zij bij deze film niet te kiezen wie hun favoriet is, want Wonder Woman, Batgirl, Supergirl, Bumblebee, Poison Ivy, Katana, en Harley Quinn zijn allemaal van de partij.

DC Super Hero Girls: Intergalactic games

Synopsis

“Intro to the Epics” is een van de favoriete vakken van Wonder Woman op DC Super Hero High. Maar ze krijgt het moeilijk op school, want zelfs deze uitslover vindt het lastig de taken die ze krijgt als superheld te combineren met haar vakken. Je weet wat ze zeggen: ervaring is de beste leermeester. Dus als Wonder Woman, Batgirl, Supergirl, Bumblebee, Poison Ivy, Katana en Harley Quinn vechten tegen de heks Cyclops en een meermin leren ze vast en zeker iets bij… als ze het overleven!

Bekijk de trailer

DC Super Hero Girls: Intergalactic games

Onze mening

Wederom een spannende film van deze superhelden. Leuk om naar te kijken en bij weg te dromen, want wie zou nou niet één van deze superhelden willen zijn? Mijn voorkeur? Na het zien van Suicide Squad, kies ik absoluut voor Harley Quinn! Ik ben gek op anti-helden. Maar op deze DVD zijn zoveel helden verzameld dat er altijd een held bij zit, die bij jou past.
Spannend, leuk en met hier en daar een vleugje humor.

DC Super Hero Girls: Intergalactic games

Verkoopinformatie DC Super Hero Girls: Intergalactic games

Titel DC Super Hero Girls: Intergalactic games
Uitgeverij Warner Home Video
Prijs 12,99
EAN 5051888227398
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Meer leuke films om te gaan zien!
Blogs over Warner Home Video
Meer Super Hero Girls

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

DC Super Hero Girls: Intergalactic games

Geef een reactie