Creatief op vakantie met de knutselpakketten van Sien en Co

Kinderen hoeven zich deze zomer geen dag te vervelen dankzij de geweldige knutselpakketten van Sien en Co. De autorit naar Spanje vliegt voorbij met Autobingo, een bingokaart met van alles wat je onderweg kunt tegenkomen en PixelHobby, pixelsteentjes om prachtige schilderijtjes mee te maken. In de caravan, het vakantiehuisje of de tent kunnen de kids zich uitleven met Foam en Silk klei of graveerkunst, met vaak een verbluffend mooi resultaat! Begin de vakantie goed met de fijne knutselspullen van de webshop Sien en Co.

Creatief in de auto

‘Zijn we er al bijna?’ Dat is niet wat je als ouder graag hoort als je net de snelweg op draait en aansluit in de file naar het zuiden. Webwinkel Sien en Co biedt uitkomst: uitdagende knutselpakketten voor peuters, kleuters en tieners, ook voor in de auto! Zoals Autobingo, bingokaarten speciaal voor kinderen met plaatjes van bijvoorbeeld verkeersborden, voertuigen en dieren die je onderweg misschien wel tegenkomt. Zie jij ze? Streep ze af en hoop dat je het snelst ‘bingo’ mag roepen! Ook verkrijgbaar als Vakantiebingo voor op de bestemming zelf. Ga bijvoorbeeld op zoek naar ham en paella in Spanje of pizza en kaas in Italië. Handig voor in de auto is verder PixelHobby, een basisplaat met steentjes waarmee je gemakkelijk leuke schilderijtjes kunt maken – zonder viltstiften, verf of lijm, dus eenvoudig mee te nemen!

Tips voor een lange autorit

Knutselen op vakantie

Ook voor thuisblijvers of op de vakantiebestemming zelf is knutselen een leuke activiteit. Maak bijvoorbeeld de mooiste creaties met Foam en Silk klei, zelfhardende klei die makkelijk te kneden is en droogt aan de lucht: ideaal voor op vakantie, tijdens regenachtige dagen of op een rustige ochtend! Voor kinderen van 8 jaar en ouder is graveerkunst een aanrader: maak met behulp van een graveerpen bijvoorbeeld een prachtige vis in regenboogkleuren. Superleuk om te doen, met als resultaat een tof kunstwerkje! Tip: is een vriendje of vriendinnetje jarig tijdens jullie vakantie? De graveerkunst met katten past door de brievenbus: een leuke verrassing om te versturen!

Over Sien en Co

In 2013 besloot Gea Harkema-Simons haar droom te volgen: het oprichten van een webwinkel met de allerleukste, hipste en stoerste knutselpakketten voor meisjes en jongens. Omdat knutselen niet alleen leuk is, maar kinderen ook helpt in hun ontwikkeling. Om ouders te helpen het knutselen te stimuleren geeft Gea inmiddels ook workshops en organiseert ze onvergetelijke creatieve kinderfeestjes in Breda en ver daarbuiten. 

Meer informatie

Meer leuke hebbedingen!
Op vakantie met je kindje – Waar moet je rekening mee houden?
Low-budget doetips voor de vakantie
Tips voor een lange autorit
Songteksten van de leukste vakantieliedjes

lijn vadersenmoeders
BabyBaby

Geef een reactie