Cartoon Network april 2017

Cartoon Network april 2017Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond!

Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als The Amazing World of Gumball, Adventure Time en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen over de vreemdste vriendschappen in Uncle Grandpa, Steven Universe en Teen Titans Go! en alsof dat niet genoeg is, staat er een stevige dosis actie op het programma met stoere shows zoals Ben 10, LEGO® Ninjago en The Powerpuff Girls die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network, je wilt steeds meer!

Wat kun je in april 2017 van Cartoon Network verwachten?

Cartoon Network april 2017
De Wonderlijke Wereld van Gumball
Vanaf 17 april 2017
Doordeweeks om 17:15 uur

De Wonderlijke Wereld van Gumball waarin de familie Watterson centraal staat, is terug bij Cartoon Network met gloednieuwe afleveringen. Plof vanaf 17 april na schooltijd op de bank en beleef alle gekkigheid om 17:15 uur bij Cartoon Network! Maak je op voor de meest hilarische situaties uit het wonderlijke leven van Mam, Pap, Anais, Darwin en natuurlijk Gumball! Gumball is een 12-jarige kat met een fijne neus voor ongeluk en samen met Darwin probeert hij tevergeefs controle over de hysterische situaties van alledag te krijgen.

Nog voor het zover is, luidt jouw favoriete zender het paasweekend in tijdens een niet te missen Gumball-marathon. Mis ook dit niet op zondag 16 april om 7:45 uur!

Cartoon Network april 2017
Clarence
Vanaf 3 april 2017
Doordeweeks om 14:55 uur

Clarence is terug! Deze onvermoeibaar optimistische jongen wil nog steeds alles ontdekken, want het hele leven is geweldig! In de gloednieuwe afleveringen wil Clarence wat tijd voor zichzelf, maar krijgt hij van zijn vrienden de kans niet, zetten hij en zijn klasgenoten het museum op stelten en houdt een oude boom, die op het punt staat gekapt te worden, de jongens behoorlijk bezig.

Kijk naar de grappige en spannende avonturen van Clarence, vanaf 3 april iedere schooldag om 14:55 uur bij Cartoon Network!

Cartoon Network april 2017
Ninjago – Masters of Spinjitzu
Vanaf 24 april 2017
Doordeweeks om 15:20 uur

Cartoon Network start op 24 april met het spiksplinternieuwe, zevende seizoen van Ninjago: Masters of Spinjitzu. Hoe vergaat het de kleurrijke ninja´s Lloyd, Kai, Jay, Cole en Zane tijdens de avonturen die hen dit keer te wachten staat?

Schrijf het in je agenda, tel af en zit op maandag 24 april klaar voor de spannende en komische belevenissen van deze karakteristieke ninjahelden, alleen op jouw favoriete zender!

Cartoon Network april 2017
De mega mega Mega MEGA Cartoon Network Show!
Vanaf 8 april 2017
Elke zaterdag om 09:30 uur

Hou je vast voor De mega mega Mega MEGA Cartoon Network Show!, het razendsnelle spelprogramma waarin alles andere proporties heeft. Maak kennis met ons ietwat maffe presentatie duo en zie of de kandidaten echt alles over hun favoriet series weten. Centraal staan onder meer Ben 10 en de Powerpuff Girls, maar wat valt er te winnen en wat is er toch met de studio aan de hand?

Neem wekelijks, vanaf zaterdag 8 april om 9:30 uur, plaats op het puntje van de bank en mis niets van het hilarische verloop van de show, die in alles net even anders is.

De mega mega Mega MEGA Cartoon Network Show! wordt op zaterdag 8 april bovendien gevolg door een Ben 10-minimarathon.

Cartoon Network april 2017
Scooby-Doo ontbijtclub
Vanaf 2 april 2017
Elke zondag om 09.30 uur

Ook op de zondagochtend in april kun je bij jouw favoriete zender aanschuiven voor een heerlijke traktatie, geserveerd door de maffe en altijd hongerige Scooby-Doo! Tijdens de Scooby-Doo Ontbijtclub kun je tegoed doen aan de leukste films rond onze bang uitgevallen speurneus en zijn vrienden, die keer op keer de meest vreemde mysteries te ontrafelen. Stem op zondag vanaf 9:30 uur af voor de volgende animatiefilms:

Zondag 2 april – Scooby-Doo! Ghastly Goals! + Scooby-Doo and the Legend of the Vampire
Zondag 9 april – Scooby-Doo and the Loch Ness Monster
Zondag 23 april – Scooby-Doo! Mask of the Blue Falcon
Zondag 30 april – Scooby-Doo! The Mystery Begins

Extra informatie

Lees meer leuke tips om te gaan zien
Lees leuke TV-series
Meer blogs over Cartoon Network
Meer blogs over Turner

Bronvermelding

Cartoon Network

BabyBaby

Geef een reactie