Bloomon viert Kerst in Hudson’s Bay

Bloomon viert Kerst in Hudson's BaySpeciaal voor de feestdagen heeft bloomon drie bijzondere pop-up-shop STUDIOS gecreëerd in Amsterdam, Rotterdam en Maastricht. De komende weken kunnen kersverse bloemen en hun fans elkaar in ‘real life’ ontmoeten in de warenhuizen van Hudson’s Bay. De twee merken slaan de handen ineen om de inspirerende lifestyle beleving te versterken.

Vandaag opent de eerste STUDIOS aan de Hoogstraat in Rotterdam; op 18 december volgen de warenhuizen aan het Amsterdamse Rokin en de Grote Straat in Maastricht. Te midden van de diverse lifestylemerken en inspirerende modecollecties van Hudson’s Bay zorgen de STUDIOS van bloomon voor een bijzondere kerstvibe. Met verse seizoensbloemen natuurlijk, maar ook met stijlvolle kerstcadeaus en goodies. Van vazen in alle soorten en maten, tot feestelijk verpakte giftcards en bloemenchocolaatjes. Daarmee zet bloomon extra in op lifestyle, waarvan bloemen een wezenlijk onderdeel zijn volgens het merk.

Bloomon viert Kerst in Hudson's Bay

Workshops

Dat de DIY-trend daar een grote rol in speelt, is ook zichtbaar in de STUDIOS in Hudson’s Bay. Klanten kunnen in de winkel meedoen aan workshops kerstkransen maken – op zijn bloomons. Een tikje rebels, anders dan anders, en daardoor extra leuk. Onder begeleiding van een bloomon stylist kunnen liefhebbers zich een uur lang uitleven op hun eigen kerstversiering voor aan de muur of op tafel.

Bloomon viert Kerst in Hudson's Bay

Inspirende lifestyle

“Wij denken dat Hudson’s Bay de perfecte plek is om te laten zien dat bloemen echt onderdeel zijn van een lifestyle,” zegt Paul Aguirre, director Concept & Content. “Als frisse nieuwkomers op de Nederlandse markt zet Hudson’s Bay hoog in met een uniek concept en divers en rijk aanbod. Daar passen onze bloemen heel goed bij. Zij zijn er nu drie maanden, wij drie jaar: ik denk dat we elkaar kunnen inspireren.”

Bloomon viert Kerst in Hudson's Bay

bloomon STUDIOS in Hudson’s Bay

Rotterdam 11 – 27 december
Maastricht 18 – 27 december
Amsterdam 18 – 27 december

Bloomon viert Kerst in Hudson's Bay

Meer informatie

Meer leuke tips om te gaan doen

Bronvermelding

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *