Bergstein color your moment

bergsteinIn de zomer naar het strand, rennend door de zee en in de herfst naar het bos, struinend door de vallende bladeren. Dankzij de kleurrijke collectie en het goede materiaal zijn de laarsjes niet seizoensgebonden maar ieder moment van het jaar te dragen. Kleur vormde al een belangrijk aspect binnen de collectie van Bergstein, maar dat heeft het merk naar een nog hoger niveau weten te tillen met het allernieuwste model: de Colorboot.

Dankzij de vele kleuren, in combinatie met de perfecte pasvorm zijn de rainboot en de Winterboot al een enorm succes. Maar daar blijft het niet bij; vol trots presenteert Bergstein nu de nieuwe collectie van de Colorboot. De banden en het logo bij deze laarzen een contrasterende kleur. Dus ook met de nieuwste Colorboots gaan kids kleurrijk door het leven.

Er is goed nagedacht over het materiaal van de laarsjes. De buitenkant is van rubber waardoor de Bergstein laarsjes heel soepel zijn in vergelijking met andere laarsjes en je het vuil makkelijk van de laarsjes veegt. Aan de binnenkant zijn de Colorboots gevoerd met katoen dus geen zorgen meer over natte, koude voetje!

BERGSTEIN

De laarsjes van de Colorbootcollectie zijn beschikbaar in de maten 19 tot en met 35 en in de kleuren: antracite, cobalt, pink, red en yellow.

Antar Shoe

het succesvolle Nederlandse Bergstein is opgericht door schoenenimporteur Antar Shoe. Bij Antar Shoe vind je zowel producten voor in de winter als zomer. De verschillende merken die deel uitmaken van Antar Shoe, garanderen plezierige momenten tijdens verschillende avontuurlijke activiteiten.

Meer informatie

Meer hippe kinderkleding en/of kinderschoenen
Meer blogs over Bergstein

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *