Back to school met Rosti Mepal

rosti mepal

De zomervakantie lijkt eindeloos te duren, maar na die heerlijke zes weken staat een nieuw en spannend schooljaar voor de deur. Een enerverende tijd voor kids die hun klasgenootjes en juffen en meesters weer terugzien. Maar vooral voor de kindjes die dit jaar voor de allereerste keer naar de basisschool gaan. Met de nieuwste lunchoxen van Rosti Mepal staan de kinderen straks te trappelen om hun nieuwe gadgets trots aan hun vriendjes te laten zien.

Campuslijn

Met de trendy Back to School campuslijn van Rosti Mepal wordt het meenemen van je eigen lunchuitrusting naar school helemaal hip. De collectie is van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in veel vrolijke kleuren en leuke designs. Ieder jaar lanceert Rosti Mepal lunchboxen en schoolbekers met leuke nieuwe themaás. Dit jaar zijn dat bijvoorbeeld de populaire animaties Frozen en Paw Patrol.

lijn vadersenmoeders
Rosti Mepal
lijn vadersenmoeders

De Back to School Campus bestaat uit mini fruitbakjes, broodtrommels en bijpassende schoolbekers of pop-up drinkflessen. In de bekers kan drinken meegenomen worden, zonder te lekken. Ideaal voor actieve, enthousiaste kids. De broodtrommels en schoolbekers sluiten goed af, zijn makkelijk schoon te maken en kunnen tegen een stootje. De producten zijn verkrijgbaar in de kleuren: wit, zwart, rood, roze, lime, geel, violet en turquoise.

Rosti Mepal

Rosti Mepal is al 60 jaar bekend om haar bewaar oplossingen en kinderserviezen!

Meer informatie

Meer leuke hebbedingen!
Meer blogs over Rosti Mepal
Meer informatie over schoolkinderen
Creatieve tips voor een gezonde lunchbox
Basisonderwijs: Welke school kies je?
Spannend – De eerste dag naar school!
Naar school! De vakantie zit er weer op!

Bronvermelding

lijn vadersenmoeders
BabyBaby

Geef een reactie