Baby in mama’s buik

Baby in mama's buikWat gebeurt er tijdens een zwangerschap? Ideaal boek om aan kinderen uit te leggen wat er in mama’s buik gebeurt tijdens een zwangerschap. Hoe was het toen zij in mama’s buik zaten en wat gebeurt er bij het broertje of zusje dat nu nog in de buik zit? In dit boek wordt het groeiproces per maand beschreven. Kleurrijke pagina’s met flapjes en grote illustraties.

Zomaar een passage

Je hoofd groeide snel, zodat je groeiende hersenen erin pasten. Zenuwen groeiden om de hersenen met de rest van je lichaam te verbinden. Je gezicht was zich aan het ontwikkelen, net als je vingers en tenen. Rond negen weken was je staart bijna verdwenen.

Onze mening

Hoe vertel je een kind hoe hij is gegroeid? Of als je zwanger bent van een broertje of zusje, wat er allemaal in je buik gebeurt? Dit boek kan je prachtige handvatten geven. Heldere illustraties en een begrijpelijke uitleg. Je kindje zal het fantastisch vinden te horen hoe hij in je buik heeft geleefd!
Het boek vertelt het verhaal vanaf het moment dat mama zwanger is. Over hoe het kindje in mama haar buik is gekomen, wordt verder niets gezegd.

Specificaties

Titel Baby in mama’s buik
Uitgeverij NBD Biblion
Auteur Mick Manning
Illustrator Brita Granström
Aantal pagina’s 24
Prijs 11,95 euro
ISBN 9789062520206
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere kinderboeken
Baby ontwikkeling & verzorging


BabyBaby

Geef een reactie