Mijn baby lacht,nu ik nog

Mijn baby lacht,nu ik nogJe bent net bevallen, wordt bedolven onder de felicitaties en aangespoord om te genieten van ‘de mooiste periode van je leven’. Maar jij voelt het zo niet. Die roze wolk lijkt verder weg dan ooit, je twijfelt aan alles. Het is de rode draad in de verhalen die therapteute Lieve Van Weddingen regelmatig te horen krijgt in haar praktijk en die haar raken. Mijn baby lacht… nu ik nog! is een boek dat houvast biedt met zijn herkenbare getuigenissen, praktische tips en veel relativeringsvermogen, waarbij geen taboe uit de weg wordt gegaan.

Onze mening

Roze wolken zijn leuk, maar ze zijn niet realistisch. Een heerlijk ‘down to earth‘ boek. Met een ongetwijfeld herkenbare inhoud.

Specificaties

Titel Mijn baby lacht,nu ik nog
Uitgeverij Manteau
Auteur Lieve van Weddingen
Illustrator
Aantal pagina’s 208
Prijs 17,95 euro
ISBN 9789022329122
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere boeken voor volwassenen
Meer boeken over de verzorging van je baby
Meer informatie over de verzorging van een baby
Ontwikkeling van je baby per maand

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *