Baby Annabell®, dé levensechte baby pop

Zapf creationPoppenmama’s halen hun hartjes op als ze een dagje voor Baby Annabell® mogen zorgen. Deze tedere en zachte pop verzorg je als een echte baby dankzij haar levensechte functies. Ze reageert op aanraking, huilt echte tranen en is dol op haar flesje. Zo’n kleine baby heeft natuurlijk veel slaap nodig. Wieg Baby Annabell® zachtjes heen en weer in je armen of in haar wieg, het duurt niet lang of ze sluit haar ogen en valt in slaap met tevreden snurkjes. Zodra ze weer wakker wordt, is het tijd om iets te eten. Wanneer je je kleintje haar flesje geeft, beweegt ze haar mondje en ogen tijdens het sabbelen – net als een echte baby! Wanneer je over Baby Annabell®’s wang kriebelt, begint ze blij te brabbelen. Als ze een keer echte tranen huilt, dan is ze zo weer blij dankzij de inbegrepen speen. Baby Annabell® introduceert dit jaar een nieuwe functionaliteit, vanaf nu kan ze ook in haar luier plassen!

De Baby Annabell® pop maakt realistisch, fantasierijk rollenspel mogelijk, stimuleert de ontwikkeling van verantwoordelijkheidsgevoel en empathie bij kleine poppenmama’s. Bij het leren omgaan met een nieuw broertje of zusje, kan Baby Annabell® de nodige rust brengen door het actieve rollenspel. De poppenset komt met een kruippakje, een muts, een slab, een flesje, een speen, een luier en een medaillon.

Zapf creation

My First Baby Annabell® Ik zorg voor jou

De My First Baby Annabell® Ik zorg voor jou-pop drinkt hongerig van haar flesje en laat een boertje als haar buikje vol is. Kietel haar en ze begint te giechelen. Geef je haar een kus of aai je over haar voorhoofdje, dan brabbelt ze blij. Het is soms best vermoeiend om veel te drinken en met je poppenmama te spelen, dus af en toe gaat My First Baby Annabell® naar dromenland.

My First Baby Annabell® Ik zorg voor jou is niet alleen slim, maar ook uniek. Ze combineert een levensecht moeder/kind-rollenspel met een app*, welke interactief is met de pop. Zo geeft de app de handelingen van het meisje weer, terwijl ze met haar pop aan het spelen is. Ook krijgt de poppenmama tips en suggesties om haar baby goed te verzorgen. Drinkt de pop bijvoorbeeld haar flesje, dan zie je op de applicatie de pop het flesje drinken én hoe het flesje vordert! Vervolgens geeft de app de suggestie dat de kleine na het drinken, een boertje moet laten. Wil de poppenmama echter dat daarna haar baby naar bed gaat, dan volgt de app gewoon de handeling van het meisje.

Spelen met de pop en accessoires stimuleert kinderen vanaf de leeftijd van 3 jaar tot (rollen)spel en biedt de eerste stimulans voor de ontwikkeling van empathie en verantwoordelijkheidsgevoel. My First Baby Annabell® Ik zorg voor jou komt met een kruippakje, muts, een luier en doekje.

Verkoopinformatie

Titel Baby Annabell
Merk Zapf creation
Prijs 57,99 euro
EAN 4001167794401
Leeftijd
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Meer leuke hebbedingen
Meer blogs over Zapf creation

Zapf creation

BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie