Asmodee biedt gratis downloadbare ‘Print & Play’ bordspellen voor de thuisblijvers

Asmodee biedt gratis downloadbare ‘Print & Play’ bordspellen voor de thuisblijvers

Asmodee, een wereldwijde leider als producent en distributeur van bord- en kaartspellen, maakt downloadbare bordspellen voor iedereen gratis beschikbaar, als onderdeel van haar ‘Print & Play’ initiatief. Iedereen kan nu de spellen zelf printen en spelen met het gezin in de veilige thuisomgeving. De huidige lijst van zes titels bevat Asmodees gewaardeerde reeks familievriendelijke bordspellen. Van het kleurrijke kaartspel Dobble tot het escape roomachtige puzzelspel Unlock!. Binnenkort worden meer ‘Print & Play’ titels aangekondigd en toegevoegd als gratis download.

Nieuw online platform van Studio 100 met leuke ideeën voor thuiszittende families

Gratis bordspellen

De gratis bordspellen bieden een gevarieerd aanbod van competitieve en coöperatieve ervaringen om familie en vrienden, jong en oud, deel te laten nemen in denkbeeldige, strategische en hersenkrakende spellen. Alles om sociaal betrokken te blijven in de eigen veilige thuissituatie. De printbare speciale edities zijn ontworpen op basis van de populaire bordspellen van Asmodee met behoud van het spelsysteem en de charmante tekeningen die de spellen wereldwijd zo populair maken. Bij sommige spellen zijn kleine aanpassingen aangebracht om ze zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor het thuis printen en het spelproces.

Asmodee biedt gratis downloadbare ‘Print & Play’ bordspellen voor de thuisblijvers

Strategische hersenkrakende spellen

In deze moeilijke tijden van de wereldwijde COVID-19 crisis, vinden we het prettig om families een manier van spelen te bieden in een veilige en comfortabele thuissituatie.” aldus Stephane Carville, CEO van Asmodee.

We hopen dat de gratis ‘Print & Play’ spellen een vorm van verlichting, avontuur en plezier voor iedereen kan bieden terwijl ze thuis zitten”.

Alle gratis middelen zijn beschikbaar in diverse talen op de website.

De lijst met beschikbare titels bestaat uit

Dobble

Een spel van snelheid, concentratie en observatie. Dobble daagt je uit om dezelfde symbolen te vinden. De speler die als eerste het symbool weet te benoemen wint de kaart. Het spel is geschikt vanaf 6 jaar en ouder en is te spelen in maar liefst 5 verschillende varianten.

Dixit

Een fantastisch geïllustreerd spel waarbij spelers op basis van creatief raadselwerk punten verdienen. In het bekroonde bordspel gaan spelers aan de hand van prachtige geïllustreerde kaarten proberen te raden welke kaart past bij de uitleg van de tegenspeler. Om te winnen moet je zorgen dat je je medespelers overtuigd raken van jouw verhaal. Het spel is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar en ouder.

Timeline Classic

Het spel dat intuïtie en kennis combineert en daarom uitermate geschikt is als educatief spel. In Timeline Classic moeten spelers onderwerpen in de juiste tijd op een tijdlijn plaatsen. Het spel bevat kaarten met belangrijke gebeurtenissen, ontdekkingen of uitvindingen over de hele wereld. Het spel is geschikt voor spelers van 8 jaar en ouder.

Unlock!

Het coöperatieve kaartspel, geïnspireerd door escaperooms, maakt gebruik van een eenvoudig systeem zodat je door scènes kunt zoeken, objecten kunt bekijken en puzzels op kunt lossen. Speel Unlock! en ga op avontuur door een te gek verhaal gewoon aan je keukentafel. Het spel bevat verschillende scenario’s en wordt ondersteund door een app.

Cortex Challenge

Een trainingssessie voor het brein. In het spel testen de spelers hun geheugen, denkkracht en snelheid. In 8 verschillende uitdagingen van memory tot doolhoven en van kleurenpuzzels tot logica, verdienen spelers punten. De speler met de meeste punten wint. Het spel is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar en ouder.

Combo Color

Combo Color is een strategisch familiespel. Ontdek en vergroot je gebied door de vakken in te kleuren terwijl je ook voorwerpen verzamelt en combineert om te winnen. Als het hele bord is ingekleurd stopt het spel en is het tijd om de punten te tellen. Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar en ouder

Liefs Marion

Extra informatie

Kaartenactie voor en door cliënten met (verstandelijke) beperking
Nieuw online platform van Studio 100 met leuke ideeën voor thuiszittende families
Landelijk kinderboekenfestival
Muizenpoepjes op de postzegels!
Oma & ik – Een invulboek voor oma’s met kleinkinderen
Kakkerlakjes vliegen de winkel uit!
Geef een prentenboek cadeau!
Oh my goody lanceert mamadagboek en planners

Bronvermelding

lijn vadersenmoeders

BabyBaby