App bespreking Sound Bingo

app sound bingoKoninklijke Jumbo lanceert dit voorjaar drie interactieve kaartspellen voor de hele familie. appCards zijn dè nieuwe manier van samen kaartspelletjes spelen, waarbij zowel kaarten als de tablet of smartphone worden gebruikt! In de reeks appCards verschijnen drie uitdagende varianten, waar het hele gezin plezier aan beleeft: van swingende actie met Colour Slam, tot een interactieve variant van de aloude familiefavoriet Pim Pam Pet of het snelle spel waarbij jonge spelertjes geluiden moeten herkennen: Sound Bingo.

Na het succes van iPawn – bordspellen voor de iPad* – brengt Jumbo dit voorjaar een nieuwe innovatieve lijn online/offline spellen uit: appCards. Deze snelle kaartspelletjes zijn alleen te spelen in combinatie met een gratis app. appCards kun je zowel met je smartphone als tablet spelen en zijn daarom bijzonder geschikt om zowel thuis als onderweg te spelen.

sound bingo

Colour Slam

Colour Slam is het dynamische en muzikale spel, dat je met je vrienden speelt. Een snel kaartspel boordevol swingende actie! Stopt de muziek? Tik dan als eerste de kaarten aan die matchen met de kleuren die op de app te zien zijn. Wie wordt de nieuwe Slam Champ?

Pim Pam Pet

Wie heeft Pim Pam Pet niet gespeeld? Pim Pam Pet appCards is de nieuwe, spannende variant van het overbekende vraag- en antwoordspel voor de hele familie! Speel met letterkaarten, waarbij de app de vragen stelt en het tempo aangeeft. Maar pas op dat andere spelers jouw letters niet afpakken!

Sound Bingo

Herken jij het brullen van een leeuw of het spetteren van de regen? In dit interactieve spel leren kinderen geluiden te combineren met bijbehorende plaatjes. Wie als eerste alle kaartjes omdraait, roept Bingo!

Onze mening

Eerst de gratis app downloaden in de App Store (zoek op: Sound Bingo en je vindt hem gelijk). Downloaden, installeren en je bent klaar om te beginnen. Kaartjes uiteraard binnen handbereik (los te bestellen bij voorbeeld Bol.com). De app wijst voor zich en is makkelijk te bedienen, ook door kleine kinderen. Doel van het spel: Je hoort een geluid en zoekt het bijbehorende kaartje. Even controleren of het klopt en je eerste kaartje mag worden omgedraaid. Wie als eerste al zijn kaartjes heeft omgedraaid is de winnaar! Vergeet alleen het geluid niet aan te zetten voor je begint…

Verkrijgbaarheid

appCards zijn verkrijgbaar in de speelgoedwinkels en web- en multimediawinkels. Colour Slam, Pim Pam Pet en Sound Bingo zijn verkrijgbaar voor de consumentadviesprijs van 9,99 euro.

Meer informatie

Meer leuke of spannende Apps
Meer blogs over Jumbo


BabyBaby

Geef een reactie