Animal crossing – Nu verkrijgbaar voor mobiele apparaten

Animal crossing - Nu verkrijgbaar voor mobiele apparatenIn Nintendo’s populaire franchise Animal Crossing kunnen spelers een nieuw bestaan opbouwen tussen zeer uiteenlopende dierlijke personages met elk hun eigen karakter. Spelers kunnen hun huis uitbouwen en versieren en steeds meer ontdekken over de gemeenschap waarvan ze deel uitmaken. Animal Crossing: Pocket Camp is de eerste Animal Crossing-game voor mobiele apparaten en nu verkrijgbaar voor iOS- en Android—systemen.

In deze game kunnen spelers een camping beheren, communiceren met dierlijke vrienden, meubels maken, grondstoffen verzamelen en heel veel meer.

Beheer je beheerder: Wanneer je een nieuwe game begint in Animal Crossing: Pocket Camp, kun je je eigen campingbeheerder maken als speelbaar personage. Je kunt kiezen of je een jongen of meisje wilt zijn en de kleur van huid, haar en ogen veranderen. Wat jij maar wilt!

Voorwerpen maken: Als je genoeg grondstoffen als fruit en hout hebt verzameld, kun je voorwerpen maken voor je camping, bijvoorbeeld meubels en decoratieve items, zoals stoelen, banken, manden en planten. Om voorwerpen te maken moet je praten met de klassieke Animal Crossing-dorpsbewoner Cyrus en je bestelling plaatsen. Als je item is voltooid, kun je het op je camping plaatsen of er het interieur van je kampeerwagen mee versieren.

Animal crossing - Nu verkrijgbaar voor mobiele apparaten

Bladkaartjes: Bladkaartjes kun je in de game verdienen of aanschaffen voor echt geld, en ze zijn op verschillende manieren in de game te gebruiken. Ze kunnen bijvoorbeeld zorgen dat een voorwerp sneller klaar is, of je kunt er grondstoffen en unieke designs voor je kampeerwagen mee aanschaffen.

Vriendschapsniveau: In Animal Crossing: Pocket Camp kun je met je dierlijke vrienden praten of opdrachten voor ze uitvoeren om je vriendschapsniveau te verhogen. Als je vriendschapsniveau hoog genoeg is en je je camping versiert met de favoriete voorwerpen van een dier, komt hij of zij misschien wel bij je op bezoek.

Allerlei soorten vrienden: Niet al je vrienden in Animal Crossing: Pocket Camp hebben een vacht of veren. Je kunt je in-game Player ID naar echte vrienden sturen die de game ook op hun mobiele apparaat hebben, terwijl willekeurige avatars van andere spelers op je camping kunnen verschijnen. Je kunt spullen in de Market Box aan ze verkopen, of juist voorwerpen van hen kopen.

Animal crossing - Nu verkrijgbaar voor mobiele apparaten

Tik-tak: Net als bij eerdere Animal Crossing-games, verloopt de tijd in Animal Crossing: Pocket Camp gelijk aan die in de werkelijkheid! Terwijl ochtend, middag, avond en nacht verstrijken, verandert je omgeving en kunnen andere dierlijke vrienden verschijnen.

Verschillende plaatsen: Animal Crossing: Pocket Camp zit vol plaatsen om te bezoeken en verkennen. Naast je camping kun je met je kampeerwagen ook naar een strand, bos, rivier en eiland reizen.

Markt: De markt is dé plek om te winkelen, met winkels van populaire Animal Crossing-personages als Timmy, Tommy en de Able Sisters. Er zijn verschillende soorten winkels, bijvoorbeeld met meubels of kledingstukken. Het assortiment verandert regelmatig, dus kom snel weer eens terug!

OK Motors: Weet je nog dat we het net over een kampeerwagen hadden? Dat is niet alleen een middel om tussen de verschillende locaties in de game te reizen. In de winkel van OK Motors kun je namelijk spullen krijgen om je camper mee aan te passen, inclusief meubels voor het interieur en verf voor de buitenkant. Iedereen bouwt zo zijn eigen knusse huisje… maar dan op wielen!

Expanding Camp Life: Naast alle leuke dingen die je al in de game kunt doen, blijft Animal Crossing: Pocket Camp via game-updates leuk en verfrissend met seizoensgebonden evenementen, meubels die voor beperkte tijd verkrijgbaar zijn en speciale kledingstukken. Deze evenementen en updates beginnen kort na de lancering.

Animal crossing - Nu verkrijgbaar voor mobiele apparaten

Animal Crossing: Pocket Camp is nu verkrijgbaar voor iOS- en Android-apparaten in Europa.

Meer informatie

Meer gamebesprekingen

Bronvermelding

Animal crossing - Nu verkrijgbaar voor mobiele apparaten

Geef een reactie