Ben 10 op Cartoon Network – Vanaf 10 oktober

Ben 10 op Cartoon Network - Vanaf 10 oktoberTV-zender Cartoon Network, de bestemming voor de allerbeste cartoons, zendt dit najaar een gloednieuwe serie van de superheld Ben 10 uit. De held weet al meer dan 10 jaar kinderen van over de hele wereld te vermaken met zijn buitenaardse belevenissen. Dit najaar krijgt Ben 10 een compleet nieuwe look en feel, waarmee een nieuwe generatie kinderen kennis maken met de energieke, enthousiaste 10-jarige Ben Tennyson.

Naast de door fans geliefde buitenaardse wezens, krijgt Ben 10 te maken met een scala aan nieuwe monsters en gelukkig kan hij nog steeds rekenen op de hulp van zijn nichtje Gwen en opa Max. Met de mysterieuze Omnitrix om zijn pols opent Ben 10 een wereld van buitenaardse superkrachten en transformeert hij zichzelf tot een alien held om de slechteriken te kunnen verslaan.

De originele Ben 10 serie ging in 2006 in première bij Cartoon Network, gevolgd door drie animatieseries (Ben 10 Alien Force, Ben 10: Ultimate Alien, Ben 10: Omniverse), een animatiefilm (Ben 10: Secret Of The Omnitrix) en twee live-action films (Ben 10: Race Against Time, Ben 10: Alien Swarm). Ben 10 behoort al jaren tot een van de grootste kinderfranchises ter wereld.

De nieuwe Ben 10 serie wordt geproduceerd door Man of Action en John Fang (Mixels, Generator Rex) is supervising producent.

Extra informatie

Lees meer leuke tips en weetjes!
Meer blogs over Cartoon Network
Meer blogs over Ben 10

Bronvermelding

Cartoon Network

Ben 10

BabyBaby

Geef een reactie