SKURK: een winter voor avontuurlijke en actieve jongens

SKURK: een winter voor avontuurlijke en actieve jongensDe creatieve breinen achter het stoere jongensmerk SKURK gaan na een fantastisch eerste seizoen, vol passie en enthousiasme de winter tegemoet. De dames hebben al hun creativiteit losgelaten op een pakkende wintercollectie die kan worden omschreven als stoer, fun en functioneel. Een aspect dat je niet terugziet in de collectie maar enkel op het prijskaartje, is het betaalbare van het geheel. De collectie oogt en voelt hoogwaardig maar voor een fijne prijs.

“Een absolute musthave voor avontuurlijke en actieve jongens.”

Comfortabel tof

Comfortabel maar tof is wat de klok slaat deze winter. Soepel zittende sweatstoffen en andere zachte materialen zorgen ervoor dat deze collectie in de smaak zal vallen bij stoere jongens die ook graag een middagje binnen op de bank hangen met een filmpje. Sportieve sweathoodies, hippe joggingbroeken en toffe longsleeves lenen zich uitermate voor verschillende activiteiten binnen- en buitenshuis.

SKURK: een winter voor avontuurlijke en actieve jongens

Persoonlijke touch

De dames van SKURK blinken uit in hun persoonlijke touch. Dat zie je niet enkel terug in de collecties maar ook het contact met winkeliers wordt intensief onderhouden. Van ontwerp tot aan uitleveren, de meiden doen alles zelf. Dit zorgt voor persoonlijkheid in de collecties maar ook voor een betaalbaar product. Best of both worlds dus!

SKURK: een winter voor avontuurlijke en actieve jongens SKURK: een winter voor avontuurlijke en actieve jongens SKURK: een winter voor avontuurlijke en actieve jongens

Meer informatie

Meer hippe kinderkleding en/of kinderschoenen
Meer blogs over Skurk
Meer herfst/winter mode

SKURK: een winter voor avontuurlijke en actieve jongens

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Kinderliedjes beginnend met een A B C D E
F G H I J
K L M N O
P Q R S T
U V W X Y
Z