Kaya presenteert moederdagcollectie 2017

Kaya presenteert moederdagcollectie 2017De liefde tussen een moeder en haar kind is oneindig. Met de prachtige Moederdagcollectie maakt KAYA Sieraden deze liefde tastbaar. De collectie bestaat uit zilveren sieraden die met de hand gegraveerd worden met sierlijke schrijfletters. Mooi en persoonlijk. KAYA zet hiermee een collectie neer die uniek is in Nederland.

Sieraden zijn niet alleen bedoeld om een outfit compleet te maken. Ze hebben vaak een grote emotionele waarde en vertellen een persoonlijk verhaal. Leg een ontroerend moment, vriendschap of moederliefde vast in een sieraad. Een uniek cadeau voor moeder, om voor altijd te koesteren.

Handwritten with love

De sieraden uit de nieuwe Moederdagcollectie worden met de hand gegraveerd, een ambacht dat maar door weinigen wordt beheerst. “Een handgravure is een klasse apart, een stukje kunst dat een prachtig persoonlijk tintje aan je sieraad geeft. Dit is met een graveermachine niet te evenaren. Een handgravure is vele malen mooier en persoonlijker.” vertelt ontwerpster en eigenaresse Tanja Rakhou. Geïnspireerd door haar Nederlandse wortels graveert Tanja in het pure Nederlandse schrijfschrift. Dit maakt de uitstraling van een hand gegraveerd sieraad uniek. Hiervoor wordt een speciale graveerpen gebruikt dat werkt op hoge luchtdruk, waardoor de gravure mooi diep is. Er is geen betere manier om te zeggen dat iets speciaal is, dan met deze hand gegraveerde sieraden.

Kaya presenteert moederdagcollectie 2017

Voor de liefste moeder

In de periode voor Moederdag wordt er massaal gezocht naar een persoonlijk cadeau voor de liefste moeder van de wereld. Een ketting met naam zal door vele moeders gewaardeerd worden. Zeker als je daarin een naam, datum of woord laat graveren, speciaal voor haar. Het merk KAYA gebruikt alleen de beste materialen zoals hoge kwaliteit sterling zilver, zoetwaterparels en Swarovski kristallen.

Betekenisvolle sieraden

De producten van KAYA worden met veel zorg, liefde en vakmanschap gemaakt. Zowel armbanden als kettingen en bedeltjes kunnen met de hand gegraveerd worden. Kies voor een speciale boodschap in een sieraad: een kindernaam, een bijzondere datum of een woord. Laat jouw sieraad een uniek verhaal vertellen. Tanja: “dat is precies wat ik het allerleukst vindt aan het ontwerpen van de sieraden: een sieraad maken dat echt raakt.”

Over KAYA Sieraden

KAYA ontwerpt en maakt luxe sieraden voor kinderen en mama’s. Als aandenken aan een bijzonder moment zoals Moederdag, maar ook voor een feestdag, doop, verjaardag of bruiloft. Omdat KAYA hart heeft voor alle kinderen, doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki, die het mogelijk maakt dat 16 kinderen in Gambia naar school kunnen. Kijk voor meer informatie en de gehele collectie op www.kayasieraden.nl.

Meer informatie

Meer leuke hebbedingen
Meer blogs over Kaya
Meer blogs over mooie sieraden
Meer blogs over Moederdag
Moederdag – Zet mama extra in het zonnetje
Moederdaggedichtjes en rijmpjes
Voorleesverhaaltje – Willy Woef viert moederdag
Knutselen voor Moederdag

Kaya presenteert moederdagcollectie 2017

Related Post

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *