Harry Potter en Het Vervloekte Kind Deel Een en Twee

Harry Potter en Het Vervloekte Kind Deel Een en TweeEen origineel, nieuw verhaal geschreven door J.K. Rowling, John Tiffany en Jack Thorne en een nieuw toneelstuk van Jack Thorne.

Harry Potter en het Vervloekte Kind deel een en twee is het eerste Harry Potter-verhaal dat officieel wordt gebracht als toneelstuk. De wereldpremière van het toneelstuk vond plaats in West End in Londen op 30 juli 2016.

Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het ministerie van Toverkunst en vader van drie schoolgaande kinderen lijkt alles nog moeilijker. Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te versmelten, leren zowel vader als zoon dat duisternis soms uit onverwachte hoek komt.

Onze mening

Natuurlijk super gaaf dat er een nieuw boek is uitgebracht over Harry Potter. Eigenlijk was het niet de bedoeling van J.K. Rowling en naar wat ik heb begrepen is dit ook wel echt het laatste wat zij over hem heeft geschreven, maar het is natuurlijk super tof dat er nog zo’n mooi toetje uitkomt!
Verwacht echter geen mooie beschrijvingen, het boek is het script van het toneelstuk en dat leest een beetje anders. Dat doet echter niets af aan de spannende plotwendingen, maar het is wel goed te weten dat dit boek dus een beetje afwijkend is van de rest van de delen. Het is echter supertof te lezen hoe het met Harry Potter, zijn gezin en alle andere bekenden verder is gegaan. Nu uitkijken naar de verfilming…! Ik verheug me er nu al op! En voor de Harry Potter-fans is dit boek natuurlijk een absolute musthave want dit boek wordt een collectorsitem. Zodra de tekst van de toneeluitvoering definitief is, zal er ook een definitieve versie van het boek verschijnen. Deze wordt in de loop van 2017 verwacht. De speciale eerste editie zal tijdelijk verkrijgbaar zijn, tot de definitieve versie beschikbaar is.

Specificaties

Titel Harry Potter en Het Vervloekte Kind Deel Een en Twee
Uitgeverij De Harmonie
Auteur J.K. Rowling, John Tiffany en Jack Thorne
Illustrator
Aantal pagina’s 366
Prijs 19,90 euro
ISBN 9789076174945
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere kinderboeken
Meer kinderboeken over Harry Potter
Meer blogs over Harry Potter

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *