Geronimo Stilton Fantasia XI – De duistere driemaster

Geronimo Stilton Fantasia XI - De duistere driemasterIn opdracht van koningin Florina gaat de Ridder zonder Vrees of Blaam de strijd aan met een mega-mysterieuze magiër die Florina van de troon wil stoten en de macht over Fantasia wil opeisen. Hij wordt geholpen door de piraten van de meedogenloze kapitein Staarthakker, die stad en land onveilig maken in hun vliegende Duistere Driemaster. Durf jij de reis aan?

Met kras & ruik pagina’s, 3D illustraties, 3D bril, spelletjes en veel piratenfeitjes
Wil je alles weten over dit boek. Kijk dan op fantasia11.nl

Onze mening

Ruim op tijd voor de feestdagen is de nieuwe Fantasia XI verschenen! Die gaat, met een mooi papiertje er omheen, onder de Kerstboom. Wat zal mijn zoon blij zijn! De boeken van Fantasia, zijn zo’n beetje de enige boeken die hij wil lezen. Gelukkig is het een behoorlijk dik boek, zodat hij er lekker lang mee kan doen. De vorige Fantasia werd zo’n beetje als ‘heilig’ verklaard en nam hij overal mee naar toe. Ik weet zeker dat hij dat nu ook met dit boek zal gaan doen.
De boeken van Fantasia prikkelen de fantasie, lezen makkelijk weg en zitten vol leuke extra’s. Zo ook in dit deel. In het boek vind je namelijk de volgende extra’s: 3D beelden, 3D bril, geuren pagina’s, pagina’s met toverinkt en stickers. Op zich is het verhaal al leuk genoeg om kinderen enthousiast te maken, maar die extra’s maken het natuurlijk nog net een beetje leuker. ‘De duistere driemaster’ zit weer boordevol magie en fantasie. Absoluut een aanrader, want de boeken uit de serie Fantasia, brengen zelfs de lastige lezers, aan het lezen.

Specificaties

Titel Geronimo Stilton Fantasia XI-De duistere driemaster
Uitgeverij De Wakkere Muis
Auteur Geronimo Stilton
Illustrator Flavio Ferron, Carla De Bernardi, Alessandro
Aantal pagina’s 385
Prijs 25,95 euro
ISBN 9789085923671
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere kinderboeken
Meer kinderboeken van Fantasia
Meer kinderboeken voor 7 jaar en ouder

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *